17 Mayıs 2015 Pazar

izmir-nakliyat




İzmir için nakliye

Sertaç nakliyat İzmir için bir nakliye kuruluşudur bir yerden başka bir yere taşınacak eşyalarınız mobilyalarınız yeni satın almış olduğunuz bir şeyler ne olursa kamyonete ihtiyacınız olduğunda bizi aramalasınız tam 15 yıllık  tecrübemiz ve deneyimli şöförlerimiz sizin için yola cıkacaktır .

Nakliye  Fiyatı Nasıl Belirleniyor ?

Öncelikle iletişim hattımızı arıyorsunuz  siz değerli müşterilerimize eşya yük mobilya v.b ürünlerinizin ne olduğu ,miktarı ve kamyonet ile nereden nereye taşınacağı sorulur ve en uygun fiyat teklifi verilir onayladığınız takdirde aracımız size uygun olan saatte belirttiğiniz adrese gönderilir .

Eşyaları Nakliye Aracına Kim yükleyecek ?


Kamyonet ile sevkiyatı yapılacak eşya,ürün v.b yüklerinizi size göndermiş oldğumuz kamyonet şöförümüz sadece aracın kasa bölümüne istiflemek ile sorumludur sevkiyatı yapılacak olan eşya,ürün,v.b yükleri araca kadar getirmek sizin yükümlülüğünüzdedir .

Yükümü Taşıyacak Biri Yok Taşıma Personeli Gönderebilirmisiniz?

Yükünüzü nakliye aracına getirecek veya evinize çıkaracak yada montajını yapacak personeli tarafımızca size temin ederiz fakat bunun içinde ayrı fiyat teklifi almalısınız.

Nakliye Ödemesi Nasıl Yapılacak ?

Nakliye işiniz bittiğinde ödemeyi Nakit olarak yaparsınız.



Etiketler


izmir nakliye, izmir şehir içi nakliye,izmir şehir içi küçük nakliye, izmir şehir içi kısa mesafe nakliye,izmir şehir içi uzun mesafe nakliye, izmir buca nakliye, izmir şirinyer nakliye,izmir gaziemir nakliye, izmir karabağlar nakliye

1 yorum: